BIEN

Wie is BIEN?

BIEN

Moeder aarde is de belangrijkste bron van de wereld.

Ik heb hier altijd affiniteit mee gehad en vind het belangrijk om hier goed mee om te gaan. Zo min mogelijk onnodige dingen doen en kopen die tegen de natuur in gaan, zoveel mogelijk bewuste keuzes maken, zoals het kopen van tweedehands spullen. Vandaar mijn missie om mensen te laten stralen in prachtige kleding die een tweede kans verdienen.

In september 2002 ben ik begonnen met Prinsen & Prinsessen. Een tweedehands winkel vol met kinderkleding. Deze liep zo goed dat ik de winkel heb uitgebreid met dames- en een beetje herenkleding. 

In 2018 besloot ik om te stoppen met de kinder- (en heren)kleding. Mijn drie meiden waren ondertussen opgegroeid en dat zorgde ervoor dat mijn interesse in kinderkleding op de achtergrond raakte. In eerste instantie was dit een moeilijke beslissing. Verandering is altijd spannend, maar het is een prachtige keuze geweest die goed heeft uitgepakt.

De winkel is herboren als BIEN

De winkel is herboren als BIEN. De afkorting van mijn eigen naam, Jacobien. Ook betekent bièn ‘mooi’ in het Frans. En dit is natuurlijk de essentie: Voel je mooi!
In een gezellige, huiselijke sfeer met oude en industriële materialen ben je van harte welkom. Onder het genot van een kop thee of koffie kun je lekker snuffelen tussen de mooiste merkkleding, tassen, schoenen en accessoires.
We helpen je graag aan een outfit die perfect bij jou past. Vaak horen we dat klanten helemaal uit hun comfortzone stappen, en dan ontzettend blij zijn met de outfit die we samen hebben samengesteld.

Voel je stralend en mooi.

BIEN

Chat openen
Kan BIEN je misschien helpen?
Stel hieronder jouw vraag.