Inbreng en verkoop

Je moet er zelf ook nog blij van worden.

Inname kan op twee manieren.

Je levert je kleding die je wilt laten verkopen in tijdens de openingstijden. Wij beoordelen welke stukken voor verkoop in aanmerking komen. De overeenkomst wordt per mail naar je toe gezonden en de niet geschikte kleding dien je de week erop op komen halen.

Je kunt ook een afspraak maken. We nemen dan meteen samen de kleding door, in principe zal een week later het contract per e-mail worden verstuurd. Alle kleding dient gewassen en gestreken aangeboden te worden. Er mogen geen gaten in de kleding zitten of knopen ontbreken. En niet onbelangrijk, de kleding moet hedendaags zijn. Je moet er zelf ook nog blij van worden!

Zomerkleding nemen we in vanaf december t/m een maand voor de zomervakantie. Winterkleding nemen we in tijdens de laatste week voor de zomervakantie t/m half november. Vanaf eind juni kan er najaars- en winterkleding worden ingebracht. Voor meer informatie kun je bellen of mailen.

BIEN bepaalt de verkoopprijs van de te verkopen kleding. Je ontvangt van elk verkocht kledingstuk 40% van de opbrengst. Het staat BIEN vrij de prijzen tussentijds aan te passen.

De kleding dient na drie maanden opgehaald te worden ingaande vanaf het moment dat de kleding is ingeschreven. Wanneer de kleding niet opgehaald wordt zoekt BIEN een goede bestemming.

BIEN kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vermiste of kapotte kleding.

Lees hier onze voorwaarden.

Trek iets positiefs aan, dat past altijd.

Waarom nieuw als er al zoveel moois is?

BIEN koopt en verkoopt tweedehands merkkleding van goede kwaliteit

Van goede kwaliteit

BIEN koopt en verkoopt tweedehands merkkleding voor een goede prijs

Voor een goede prijs

Duurzaam winkelen bij BIEN is goed voor het milieu

Goed voor het milieu

Duurzaam winkelen bij BIEN is goed voor de portemonnee

Goed voor de portemonnee

Chat openen
Kan BIEN je misschien helpen?
Stel hieronder jouw vraag.